LELKIZŐ

Dráma a tárgyaláson, összeomlott a magyar sztárénekes anyja

Újra kellett élnie a szörnyû perceket.
  • Szerző: Doris

Kiborult a helyszíni szemlén a magyar énekes, Kefir édesanyja, miután újra el kellett mennie a siófoki könyvtárhoz, azután, hogy 2016 őszén legurult a lépcsőn, és agykárosodást szenvedett.

A tárgyaláson azonban épp a legfontosabb dolgot nem tudták megvizsgálni: azt, hogy valóban csúszik-e a lépcső, ha vizes, a szemlén ugyanis verőfényes napsütés volt. Hiába öntött ki egy üveg vizet a család ügyvédje, dr. Csapó Krisztián, a bírónő szerint egy igazságügyi építész szakértőnek kell megállapítania azt, hogy milyen állapotban vannak a lépcsők.

Katalint nemcsak a baleset helyszínének látványa borította ki, de az is, hogy a könyvtár azzal akarja hárítani a felelősséget, hogy azt állítják:  nem megcsúszott, hanem megszédült.

"Nem értem, hogyan tudják ezt tenni egy kollégával. Tudom, hogy egy közintézményben az ilyen balesetekről jegyzőkönyvet kell csinálni. Ezt sem tették meg"

- panaszolta a Blikknek az asszony, aki maga is könyvtár szakon végzett.

Katalin és a család kártérítési pert indított, ám amellett, hogy az asszony megváltozott munkaképessége miatt valóban kiesett a keresete, az eredmény a lelkén segítene. Az egészsége már sosem lesz teljes, 36 százalékos agykárosodása miatt.

"Egy aktív, pörgős asszony volt, most már nem az. Nem tud semmit csinálni, nem tud vezetni, nem tud főzni, nem tud hosszabban vigyázni az unokáira. Apuval közös műsorszervező irodájuk volt, abban sem tud már segíteni"

- mondta szomorúan Kefir, aki természetesen elkísérte édesanyját.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?