LELKIZŐ

Dráma a tárgyaláson: Életükért küzdenek a Lajcsi-per vádlottjai

Néhány pillanatra megfagyott a levegő, miután a szerdai tárgyaláson a bíró kilátásba helyezte, hogy a távol maradt vádlottakat elővezetteti.
  • Szerző: Buster

A kedden indult sok tízmilliós közműlopási per 11 vádlottja közül csak nyolcan jelentek meg a tárgyalóteremben, ezért a bíró kilátásba helyezte, hogy a következő tárgyalási napra elővezetést rendel el, ha ismételten távol maradnak a szakemberek. Õk állítólag részt vettek a Galambos Lajos birtokán és a lakóparkjában végrehajtott illegális bekötésekben. Ekkor a harmadrendű vádlott jelezte, hogy az érintettek közül ketten az életükért harcolnak, mert daganatos betegek lettek, ezért nem jelentek meg a tárgyaláson. A %% kérdésére Lajcsi elárulta, mi történt pontosan.

"Ez az egész ügy családokat tesz tönkre és ártatlan embereket sodor a tragédia szélére. Ezeknek az embereknek az a bűnük, hogy megbízásokat kaptak tőlem, és csöpögő csapokat szereltek, most pedig méltatlan helyzetbe kerültek emiatt”

- kezdte felháborodva a zenész.

"Az egyiküket éppen a napokban operálták az onkológián nyaki daganattal, a másikjuk pedig pillanatok alatt fogyott húsz kilót a ráktól. Az életükért harcolnak, mert az ügy okozta stressz, beteggé tette őket.

Négy évvel ezelőtt mindketten makkegészségesek voltak, most pedig tehetetlenül nézem, ahogy az ellenem folytatott hadjárat miatt elfogynak…

- tárta szét a karját Galambos Lajos.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?