LELKIZŐ

Kamerák előtt omlott össze a magyar sztár menyasszonya, úgy érzi, kikészítik

Dobos Attila és kedvese a hírek szerint szakítottak, de a menyasszony most kamerák előtt zokogva beszélt az igazságról és a jövőbeni terveikről.
  • Szerző: ripost

Dobos Attila romló szellemi állapotával magyarázta a menyasszonya a napokban felreppent híreket, miszerint az énekes és kedvese, Erzsó az esküvő előtt szakítottak.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Mary Zsuzsi exférje év elején jelentette be, hogy eljegyezte az ápolónőjét, a napokban azonban az újságírók kérdéseire már a szakításról beszélt és arról, hogy az asszony elhagyta őt, már új gondozója van.

Dobos Attila

Dobos Attila menyasszonya könnyek között nyilatkozott
Fotó: TV2

Erzsó – oldalán Attilával – most a Tények Plusz kamerái előtt cáfolta a szakításról szóló híreket. Az asszony zokogórohamot kapott, hiszen szerinte szó sem volt szakításról, csak mások rosszindulatáról.

„Nem tudom, hogy meddig fogom bírni, de ha nem hagy minket békén a sajtó és nem engedik, hogy a kis közös életünket szeretetben folytassuk, nem tudom, meddig fogom bírni” – sírta elcsukló hangon az asszony, aki állítása szerint a komáromi lakásába utazott csak haza, hogy felügyelje a felújítási munkálatokat.

„Itt valami nagyon félre lett értve, mert ha így lett volna, lehet, hogy ma itt sem ülünk” – mondta tömören Dobos Attila.

Erzsó szerint kedvese szellemi állapota a kora miatt már nem olyan friss, ezért mondhatott az ominózus szakítós interjúban olyasmit, amit a sajtó munkatársai esetleg félreérthettek.

A Tények Plusz videóját itt tekintheted meg:

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?