LELKIZŐ

Korábban már többször is szakított Dobó Kata és Zsidró Tamás

Az egykori álompár ismerősei állítják, Kata és Tamás között már régóta nem volt rendben minden, több mosolyszünet tarkította a kapcsolatukat.
  • Szerző: ripost

Végleges szakításuk előtt már többször is szétment Dobó Kata és Zsidró Tamás.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Bár a két hete szakító két híresség kapcsolata a külső szemlélők számára álomszerűnek tűnt, a közeli ismerősök régóta tudták, hogy nincs minden rendben közöttük.

Fotó: Szabolcs László

„Az elmúlt három évben nem ez volt az első mosolyszünet, többször is szétmentek, és Katát ez mindig nagyon megviselte. Ám eddig valahogy mindig meg tudták beszélni a problémákat. Most azonban már nincs visszaút. Úgy tudni, nem volt konkrét ok, nincs titokzatos harmadik, nem voltak zajos jelenetek, csak szépen leültek, és megbeszélték, hogy legyen vége... Talán éppen ez bizonyítja leginkább, hogy a döntés visszavonhatatlan, hiszen egyikük sem omlott össze” – árulta el a Story magazinnak Katáék egyik közeli ismerőse.

Az őket jól ismerők szerint mostanra döbbentek rá, hogy mást várnak az élettől, más a világnézetük is: míg Tamás egy életigenlő, spontán ember, addig Kata megfontoltabb és tépelődőbb jellem.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?