LELKIZŐ

Döbbenetes emléket idézett fel Molnár Csilla Andrea egykori szerelme

A tragikusan fiatalon elhunyt egykori szépségkirálynő egy nála húsz évvel idősebb férfibe szeretett bele, a kapcsolatukat sokan ellenezték.
  • Szerző: ripost

Exkluzív interjúban vallott az életéről Futács Károly, a nyolcvanas-kilencvenes évek egyik legsikeresebb vállalkozója. A férfi hosszú ideig szerelmi kapcsolatot tartott fent Molnár Csilla Andreával, a tragikusan fiatalon elhunyt szépségkirálynővel.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

A viszonyukat Csilla apja nem nézte jó szemmel, hiszen a 17 éves Csilla több, mint húsz évvel fiatalabb volt a jóképű Károlynál, aki Csilla apjának üzleti ellenlábasa volt – mindketten vendéglátóipari egységet üzemeltettek Fonyódon.

MTI Fotó: Benkõ Imre

Károly a Story magazinnak adott interjújában visszaemlékezett Csilla végzetes tettére, és arra is, hogyan viselkedett vele Csilla apja a lány temetésén.

„Több, mint húsz évvel idősebb voltam nála, így sokan nem nézték jó szemmel a kapcsolatunkat, többek közt az édesapja sem. Amikor azon a borzalmas napon bevette a gyógyszereket, csak rá akart ijeszteni az apjára, nem akart ő öngyilkos lenni, mégis megtörtént a tragédia. Az apja engem okolt, még Csilla temetésén is azt ordította nekem, hogy gyilkos vagyok” – fogalmazott a férfi.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?