LELKIZŐ

Döbbenetes amit édesanyjáról állít az apaság előtt álló Viszkis

Pár hónap múlva édesapa lesz Ambrus Attila, ám a Viszkis azt elhatározta, hogy a családjának nem mutatja meg a gyermekét...
  • Szerző: Ripost

Pár hónap múlva, a jövő év elején, 51 évesen apa lesz a Viszkis, azaz Ambrus Attila. Szabadulása után keramikus lett, és megismerkedett a nála 18 évvel fiatalabb Rékával, akivel három évvel ezelőtt örök hűséget esküdtek egymásnak. Nemrég kiderült, hogy lombikprogram segítségével végre szülők lehetnek.

„Igyekszem jó apa lenni, de azt hiszem, majd csak később derül ki, hogy sikerült-e. Ha a gyerekem 75 éves koromban is rám nyitja az ajtót, akkor valószínűleg jó szülő voltam.”

– magyarázta Ambrus, aki  Erdélyben, Csíkszentlélekben született, és mindössze másfél éves volt, amikor édesanyja elhagyta, akinek azóta tíz férje volt. Az édesapja pedig folyton verte, megmondta Attilának kilencéves korában, hogy a börtönben fog megrohadni. Édesanyjával az évek alatt próbálta helyrehozni a kapcsolatát, de az asszony három éve olyat tett, amit Ambrus sosem fog megbocsátani.

„Szerettem volna, ha ő kísér az oltárhoz az esküvőmön, de egyszerűen nem jött el, ezzel lehúztam őt a térképről. Mindent megbocsátottam neki, de ezt már nem tudom. Egy szektának a tagja… én elfogadok minden vallást, de az én hitemet nem fogadja el. Azt megígértem az anyámnak, hogy ha a gyerekem látni akarja őt, akkor el fogom vinni hozzá.”

A magam részéről az anyámat az életben többet nem kívánom látni, maximum találkozunk a pokolban.

A rokonoknak sem fogom megmutatni a picit, az én családomból senkinek - mondta a Lokálnak.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?