LELKIZŐ

Diana hercegné barátnője véget vetett a pletykáknak: kiderült, ki Harry apja

Diana hercegnéről életében rengeteg pletyka keringett, és közel két és fél évtizeddel a halála után is elképesztő híreket terjesztenek róla.
  • Szerző: ripost

Diana hercegné egykori sógornője és bizalmasa, Sarah Ferguson véget vetett egy több évtizede suttogott pletykának. York egykori hercegnéje az 1997-ben elhunyt Diana bizalmasa volt, sokáig mindent megbeszéltek egymással, ami nem csoda, hiszen sokszor kívülállónak érezték magukat az udvarban.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Így Fergie ismerte Diana magánéletének apró részleteit, éppen ezért is fogadta meg, hogy véget vet a pletykáknak, melyek szerint Harry herceg apja nem más, mint James Hewitt, Diana egykori lovasoktatója.

diana hercegné

Diana hercegnéről rengeteg pletyka kering még ma is
Fotó: AFP

A teóriát már a nyolcvanas években elkezdték terjeszteni a rossz nyelvek, akik szerint a vörös hajú kisfiú rendkívül hasonlít a rőt lovasoktatóra.

„Fergie egyszer és mindenkorra véget akar vetni a pletykáknak. Rosszul van attól, hogy ez a vélekedés néhány évente felmerül, és ilyesmivel vádolják Dianát” – mondta el egy közeli forrás a Daily Starnak, hozzátéve, hogy bár voltak feszültségek a két hercegné között, a kényes ügyeiket mindig egymással beszélték meg.

Márpedig az ismerős szerint az egykori bizalmas barátnő váltig állítja, hogy Harry herceg apja Károly herceg. Nem is lehet Hewitt, hiszen a férfivel Diana csak akkor ismerkedett meg, amikor Harry már elmúlt kétéves.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?