LELKIZŐ

Bedrogozta, megerőszakolta, és otthagyta meghalni Demi Lovatót a dílere

Demi Lovatót többször is megerőszakolták, a szüzességét is így veszítette el, de durvább dolgok is történtek vele.
  • Szerző: The_M

Néhány hete került ki Demi Lovato dokumentumfilmjének előzetese, ami sokkolta az egész világot. Az ajánlóban ugyanis arról beszél a fiatal énekes-színésznő, hogy miket kellett átélnie a drogtúladagolása miatt.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Demi Lovatót többször is megerőszakolták

Demi Lovatót többször is megerőszakolták (Fotó: Northfoto)

A New York Times most újabb részletet kapott a filmből, és így még durvább részletek derültek ki a 2018-as csaknem halálos drogos partiról. Demit ugyanis meg is erőszakolta a dílere, miután telepumpálta heroinnal, majd otthagyta meghalni a fiatal sztárt.

„Amikor megtaláltak, meztelen voltam, és már elkékültem. Gyakorlatileg otthagyott meghalni, miután kihasználta a testem”

- idézte fel Demi a szörnyű történteket.

De nem ez volt az első alkalom, hogy valaki az akarata ellenére létesített szexuális aktust vele. Amikor még csak 15 éves volt megerőszakolta az egyik kollégája. Az egyelőre nem derült ki, hogy ki az, aki ekkor elvette Demi szüzességét, de annyit elárult, hogy nem abban a Disney-sorozatban játszottak együtt, amiben Lovato akkoriban dolgozott.

Erről korábban azért nem beszélt, mert attól félt, hogy sokan hazugnak tartanák, aki csak Rihanna esetének a hullámát akarja meglovagolni. Ugyanis Chris Brown akkoriban verte össze Rihannát egy vita során, ami óriási közfelháborodást okozott.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?