LELKIZŐ

Demcsák Zsuzsa őszintén vallott botrányairól

A Mokka mûsorvezetőjét az utóbbi időben nem kímélte az élet: volt férje nem fizet gyerektartást, ráadásul ittas vezetés miatt a jogosítványát is elvették.
  • Szerző: ej

Demcsák Zsuzsa a Story magazinnak beszélt az elmúlt hónapok botrányairól, és tiszta vizet öntött a pohárba volt férjével és ittas vezetésével kapcsolatosan.

Az interjúból kiderült, Zsuzsa képernyősként nem engedheti meg magának, hogy az emberek szomorúnak lássák vagy észrevegyék, hogy összeomlott, és ezt családja előtt is igyekszik titkolni.

Ami ellenem folyik, az egy koncepciós ügy, karaktergyilkosság.

- mondta el véleményét az elmúlt évek eseményeiről, ami szerinte egy ellene folytatott lejárató hadjárat része.

Hogy meddig tudja még megkeseríteni az életét a volt férje, azt válaszolta,

számára ő már nem tényező.

Azt viszont rendkívül sérelmezi, hogy volt férje már három és fél éve nem fizet gyerektartást, ezt pedig semmiféle jogi úton nem tudja behajtani rajta.

"Az ittas vezetéssel kapcsolatosan viszont abszolút felelős voltam, és el is ismertem a felelősségemet. Át kellett szerveznem az életemet, de nem estem kétségbe: be kellett rendezkednünk egy új helyzetre."

Demcsák Zsuzsa szerint viszont Magyarországon sokkal keményebben ítélik el a nőket, mint a férfiakat. Míg utóbbiaknak könnyen megbocsájtanak, szerinte a nőknek soha semmit.

Az elmúlt idők botrányai ellenére úgy érzi, nincs oka a bulvárnak arra, hogy megszólják.

"Az én életem annyira normális, nincs benne semmi kirívó, nem adok okot arra, hogy a szájukra vegyenek az emberek."

Nem vagyok egy gép, aki csak megy előre és mindent ki tud zárni. Borzasztó nehéz pillanatok, átsírt éjszakák, nehéz ébredések és még szörnyűbb nappalok váltották egymást. De rájöttem: az önsajnálatba belerokkanni nem jó út."

A Mindmegette karácsonyi ajánlata
A vendégváró, amiből egy morzsa sem marad
Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?