LELKIZŐ

Demcsák Zsuzsa bevallotta, így érzi magát 40 évesen

Demcsák Zsuzsát nem zavarja, hogy negyvenéves lett. A mûsorvezetővel az elmúlt évben történtek rossz dolgok, ám ezek is kellettek ahhoz, hogy újra önmagára találjon.
  • Szerző: Bati

Sokkal több időt tud gyermekeivel tölteni, és van ideje magára. A születésnapos Demcsák Zsuzsával a koráról, a fiáról és a lányáról, valamint arról beszélgettünk, hogy végre rátalált a szerelem.

%%: Zavar, hogy most már nem 3-assal kezdődik majd az éveid száma?

Demcsák Zsuzsa: Vacakul hangzik, de egyébként nem zavar. Az biztos, hogy a mindennapokban semmi változást nem jelent. Annak a híve vagyok, hogy az embernek mindig tisztában kell lennie azzal, hogy hány éves, és az alapján élni. Minden kornak megvan a maga szépsége. És ez így van jól!

%%: Amikor az ember egy kerek évfordulót ünnepel, visszatekint. Mit gondolsz, te miben változtál az elmúlt években?
D. Zs.: Amikor betöltöttem a harmincat, azt gondoltam, az a legfantasztikusabb. Nőként akkor teljesedtem ki egészen, az nagyon jó érzés volt. És így visszanézve, nem érzek változást ezzel kapcsolatban.

%%: Melyik volt a legemlékezetesebb születésnapod?
D. Zs.: Amikor a legjobb barátnőm meglepetésbulit szervezett nekem. Akkor én már több embernek rendeztem, és titkon bíztam benne, hogy egyszer engem is meglepnek. Erre harmincöt éves koromig kellett várnom. Aznap este beállított hozzám az egyik barátnőm, hogy na, Zsuzsi, öltözz fel szépen, menjünk el vacsorázni! De persze nem oda mentünk, hanem elvitt a legjobb barátnőmékhez, ahol az utcán vártak a többiek Boldog születésnapot! feliratú táblákkal meg lufikkal. Nagyon jó érzés volt!

Az interjú folytatását megtalálod a csütörtöki %% napilapban

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?