LELKIZŐ

Gyermekéért aggódik Czippán Anett

A műsorvezető három napot tölt nagyobbik fia, Olivér nélkül.
  • Szerző: RIPOST

Nehéz pár nap áll Czippán Anett előtt, hiszen nagy fia, Olivér három napra elutazott egy iskolai programra. A sztáranyuka hiába készítette fel mindenre a 8 éves gyermekét, mégis aggódva várja, hogy ismét magához ölelhesse fiát.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Fotó: Instagram

„Olivér elment erdei iskolába. Bepakoltunk mindent, nagy izgalmak közepette várta, hogy induljon a busz. Ott állt a sok szülő, integetett a gyerekének, én pedig közben azon gondolkoztam, hogy mindent elpakoltunk-e” – kezdte a műsorvezető, aki a buszig vezető úton, folyamatosan fiát okította, hogy véletlenül se felejtsen el semmit. Emellett Anett azt is elárulta, örül, hogy Olivér elmegy az erdei iskolába, azonban mégis aggódik, hiszen három napig nem láthatja őt.

„Az ember bízik abban, hogy jól fogja csinálni a gyereke, el tudja majd látni magát. Hiába segítenek a pedagógusok mindenben, akkor is aggódunk. Nagyon érdekes érzések kavarognak bennem, és ilyenkor olyan kíváncsi vagyok, vajon hogyan élik meg ezt a pár napot. Megfelelően neveltük-e őket arra, hogy önállóak legyenek?!” – fogalmazott Anett.

És ezeket olvastad már?