LELKIZŐ

Gyilkossággal gyanúsítják a legidősebb fiát: Curtis anyja sokatmondó üzeneteket tett közzé

Amint a Ripost is beszámolt róla, Curtis legidősebb bátyja, Sz. Lajos a Katzenbach-gyilkosság egyik gyanúsítottja.
  • Szerző: szbd

Nagy bajban van Curtis legidősebb testvére, Sz. Lajos, akire kedden hajnalban csapott le a TEK. A férfit az egykori MTK-s labdarúgó, Katzenbach Imre megölésével gyanúsítják, csütörtökön társaival együtt előzetesbe is került. Sz. Lajos védője szerint a gyanúsítás összefüggéstelen koholmány, az igazság pedig ki fog derülni.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Nagy bajban van Curtis testvére

Nagy bajban van Curtis testvére (Fotó: Bors)

Bármi is az igazság, nagyon nehéz időszak lehet ez az egész család, és főleg a gyilkossággal gyanúsított Lajos édesanyja számára. Az asszony sokatmondó üzeneteket, verseket tett közzé a Facebook-oldalán az elmúlt egy napban.

„Egyszer minden a helyére kerül. Az is, amiről azt gondolod, elképzelhetetlen, hogy megoldódik. Megéri várni. Megéri kitartani, mert amit cserében kapsz, a legszebb álmaidat is felül fogja írni” – osztotta meg az idézetet Széki Lajosné, aki anyaként nem tehet mást, csak azt, hogy bízik gyermeke ártatlanságában.

Ezen kívül Kun Magdolna a Testvérek című versét is megosztotta, amely a testvéri szeretetről szól, és arról, hogy a testvéreknek a halálukig össze kell tartaniuk, egy vérből valók, és sosem szabad hátat fordítaniuk egymásnak.

Vajon az asszony a történtek miatt posztolta ezeket a bejegyzéseket?

Kun Magdolna: Testvérek című versét is megosztotta Curtis édesanyja

Kun Magdolna: Testvérek című versét is megosztotta Curtis édesanyja (Fotó: Facebook)

 

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?