LELKIZŐ

Három nappal fia elvesztése után színpadra áll Csuja Imre

A színész hasonlóan tragikus körülmények között veszítette el Bencét, mint nagyobbik fiát tizenhat évvel ezelőtt.
  • Szerző: ripost

Óriási lelkierőről tesz tanúbizonyságot Csuja Imre, aki alig néhány nappal azután, hogy elvesztette kisebbik fiát, színpadra áll.

A 29 éves Bence hasonlóan tragikus körülmények között hunyt el, mint tizenhat évvel ezelőtt a bátyja, Gergő. Ahogy arról a elsőként beszámolt, a fiatal férfi testét egy kutyasétáltató nő találta meg csütörtök reggel, a budapesti Naplás tónál található erdős területen.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Fotó: Markovics Gábor

Nagyobbik fia elvesztése után a fájdalom miatt érthető módon sokáig nem vállalt szerepeket, a szinkronból is visszavonult. Most azonban a jelek szerint munkaterápiával próbálja feldolgozni a szörnyű veszteséget.

A Bors az Örkény Színház sajtóosztályától megtudta, az 59 éves színész szombat este, mindössze három nappal fia tragikus halála után színpadra áll a Hamletben. Poloniust játssza Shakespeare drámájának modern felfogású előadásában. A kritikák szerint az ő alakításában még a fontoskodó, örök megalkuvó királyi főkamarás is szerethető figurává válik.

„Az Örkény Színház előadásait a meghirdetett szereposztásokkal és időpontokban megtartja” – közölte a lap kérdésére válaszolva a színház sajtósa, Deutsch Sándor.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?