LELKIZŐ

Csollány Szilveszter gyógyulásáért imádkozik egykori edzője

Az egykori Tévétorna-sztárt, Bérczy Istvánt április 10-én ragadta el a koronavírus, most pedig az olimpiai bajnok Csollány Szilveszter felépüléséért küzdenek az orvosok.
  • Szerző: Ripost

A gyűrűn 1996-ban olimpiai ezüst-, majd 2000-ben aranyérmet szerzett, világ- és Európa-bajnok 51 éves tornászról, Csollány Szilveszterről a Bors megtudta: múlt pénteken tüdőgyulladással a soproni kórházba került. Mivel állapota gyorsan romlott, a fővárosba szállították, és azóta a Korányi kórházban lélegeztetőgéppel kezelik. A Magyar Nemzet információja szerint koronavírus-fertőzést kapott.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Csollány Szilveszter (Fotó: Árvai Károly/Nemzeti Sport)

„Jómagam nem tudok részleteket Szilas állapotáról és hogylétéről” – nyilatkozta a Borsnak Csollány egykori sikeres edzője, Vereckei István.„Maga az a hír is alapvetően meglepett, hogy a szervezete, az immunrendszere nem állt ellen a vírusnak, mert újabban félmaratonokat teljesített. Pedig a tornászok nem éppen arról híresek, hogy rajonganak a hosszútávfutásért.”

A Bors egymásnak ellentmondó információkat kapott Csollány állapotáról: egyik szerint jobban van, míg másik forrásuk azt állította, válságos az állapota. A Racskás becenevű Vereckei sűrűn látta vendégül házában az 51 esztendős Csollányt.

„Még afféle főzőversenyt is hirdettünk egymás között” – mesélte a tréner. Azt kívánom, hogy mihamarabb látogasson el újra hozzánk, és akkor kedvére készíthet valamilyen karácsonyi finomságot. Mielőbbi felépüléséhez fohászkodom az égiekhez!”

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?