LELKIZŐ

Családi tragédia: gyászol Bódi Guszti

Váratlan gyászhír árnyékolta be Bódi Gusztiék törökországi nyaralását. Elhunyt az énekes testvére.
  • Szerző: ripost

"Olyan nehéz beszélni róla" - kezdte mély fájdalommal a hangjában a %%-nak Bódi Guszti, akit törökországi nyaralása közben érte a tragikus hír, váratlanul elhunyt a testvére, Sándor.

A 66 éves férfi ereje teljében volt, amikor váratlanul csütörtökön rosszul lett, a mátészalkai sürgősségire vitték be, ahonnan a vizsgálatok után hazaengedték. Majd néhány órával később újra kórházba kellett szállítani, de a férfi életét nem tudták megmenteni.

Mindeközben szörnyű perceket élt át a messzi távolban Bódi Guszti, aki szorongva várta a friss híreket Mókus állapotáról. Teljesen összetört, amikor megtudta, testvére eltávozott az élők sorából. Guszti Margóval és egyik unokájával, Rómeóval nyaralt, de azonnal megszakítva vakációt szombaton sietve repülőre ültek, hogy minél hamarabb hazaérjenek a családhoz. A fiúk, Csabi intézte el, hogy mielőbb felférjenek egy járatra.

"Törökországban nyaraltunk Margóval és Rómeó unokánkkal. Végül öt napot voltunk kint" - mondta a %%-nak az énekes, majd elhallgatott egy pillanatra, percekig a néma csendet hallgattuk a vonal végén.

Bocsánatot kérek, de nem tudok a nyaralásról sem úgy nyilatkozni, ahogyan valójában szeretnék. Meghalt az édes bátyám.

Érthető, hogy Bódi Guszti nehezen beszélt a történtekről, hiszen nagyon friss még a tragédia. Hogy mit mondott még, elolvashatod a %% napilap csütörtöki számában.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?