LELKIZŐ

Családi tragédia ad erőt a Sztárban Sztár leszek! versenyzőjének

Békefi Viki mindössze nyolcéves volt, amikor elvesztette az édesapját.
  • Szerző: Doris

Békefi Viki mindenkit lenyűgözött Korda György bőrébe bújva a Sztárban Sztár leszek! első élő adásában. A fiatal tehetség 29 pontot zsebelt be a zsűritől és végül megnyerte az első show-t. Azt azonban kevesen tudják a mindig mosolygós lányról, hogy gyerekkorát egy családi tragédia árnyékolja be. Nem volt több 8 évesnél, amikor elvesztette imádott apukáját.

Fotó: Markovics Gábor

Békefi Viki már kislánykorától tudatosan készült a zenei pályára. Zeneoviba járt, majd elsős korában édesapja volt az, aki kiválasztotta számára a hegedűt, amit Viki először nagyon nem szeretett, szívesebben focizott volna suli után a fiúkkal. Akkor még nem is sejtette, hogy később azért folytatja a hegedűt, hogy elhunyt édesapja büszke legyen rá.

„Mindössze nyolcéves voltam, amikor elvesztettem az apukámat. Rákos volt, a betegség egy év alatt elvitte. Később azért folytattam a hegedűt, mert tudtam, hogy apu nagyon szeretné. Érdekes, hogy utána még 14 éven át játszottam a hangszeren, és nemrég a Madách Színházban is részben azért kaptam meg egy szerepet, mert hegedülök. Úgy érzem, apu emléke azóta is elkísér és velem van a színpadon is” – árulta el a -nak Viki, aki a Sztárban Sztár leszek!-ben is erőt merít apukája emlékéből.

Bekefi Viktória kapta a legtöbb szavazatot

Talán ez látszott vasárnap este is, amikor a mestereket és a nézőket is sikerült lenyűgöznie. Pedig egyáltalán nem volt könnyű dolga csinos fiatal lányként Korda György bőrébe bújnia. Nem csoda, hogy az édesanyja is odament hozzá az élő adás után és a fülébe súgta: „Apukád nagyon büszke lenne rád!”

Ha érdekel, Viki hogyan értékelte a saját produkcióját, valamint kíváncsi vagy Korda György véleményére, keresd a napilap keddi számát az újságárusoknál!

A Mindmegette karácsonyi ajánlata
Illatos karácsonyi sütemények
Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?