LELKIZŐ

Csak így láthatja kisfiát L.L. Junior volt kedvese

A kis Dávidka múlt hét pénteki temetésén már úgy tűnt, a rapper megbékélt volt párjával. Nagyobbik fiuk, Lacika azonban még mindig Juniornál van.
címkék:
  • Szerző: Doris

Míg korábban L.L. Junior kizárólag volt párját, Csillát hibáztatta kisfia tragikus haláláért, a múlt hét pénteki temetésen már érezhető volt, hogy ha nem is békültek ki teljesen, fegyverszünetet kötöttek.

Fotó: Markovics Gábor

A rapper végig támogatta Csillát, akit többször is az ájulás kerülgetett, miközben végső búcsút vett mindössze hároméves kisfiától, akit egy autó gázolt halálra augusztus végén, Zuglóban.

A Bors megtudta, hogy bár a temetés óta rendeződött a viszonyuk, a nagyobbik fiú, Lacika még mindig Juniornál van, Csilla csak videón láthatta.

„A felek között elkezdődött egy konstruktív párbeszéd. Már tettek kölcsönös gesztusokat egymás irányába, ügyfelem például eltávolította oldaláról azt az ominózus posztot, amiben volt párja apaságáról ír. Junior pedig megengedte, hogy anya és fia egy mondat erejéig telefonon beszéljenek” – mondta a lapnak Csilla ügyvédje, dr. Horváth Gábor.

A Bors azt is megtudta, hogy Junior egy videót is küldött Csillának, amin a Lacika épp biciklizni tanul. Úgy tudni, a fiúcskát pszichológus kezeli, Csilla pedig mindent megtesz, hogy Juniorral megegyezve visszakapja a kisfiút.

 

címkék:
Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?