LELKIZŐ

Csak ezért védte meg Orbán Viktor lánya Alekoszt!

Orbán Ráhel nem Alekosz rajongó. De felháborította, hogy a "görög hőst" különös kegyetlenséggel megalázták.
címkék:

Orbán Ráhel ezt írta a Facebookon, miután felháborodott a két műsorvezető, Demcsák Zsuzsa és Kárász Róbert pökhendiségén.

„Döbbenet... az ember azt gondolná, hogy szándékosan azért hívták be Alekoszt, hogy a két műsorvezető az egész ország előtt megalázhassa...

 

De tegyük túl magunkat azon, ahogy Alekosszal viselkednek... ajánlom mindenkinek úgy hallgatni a beszélgetést, hogy nincs hozzá kép. Valóban professzionális dolog röfögnie, torokból röhögnie és igen helyett azt mondania a műsorvezetőknek, hogy ja-ja... S a lényeg, hogy nem értek célt... A műsor után nem Alekoszt-t tartom szellemileg és viselkedésileg gyengébbnek... " – írta Orbán Ráhel.

Az ügyet hírül adó Borsnak http://www.borsonline.hu kipakolt a megalázott Alekosz.

"Örülök, hogy Ráhel megtekintette a velem készült riportot. Ne felejtsük el, hogy a reality történhet művészi színvonalon is.

"Azt kívánom, ha visszakerülök a tévébe, akkor Ráhel nézze meg több adásomat is, nem fog bennem csalódni. Én ugyanis az utca emberétől a miniszterelnöki szintig mindenkinek kielégítem majd az igényeit.

 

Édesapja is tegyen hasonlóképpen, és akkor lesz egy kis kikapcsolódása a mindennapi megoldandó feladatok és a vele járó stressz után.

 

Ami az interjút illeti, Alekosz nem érti Demcsák és Kárász viselkedését.

– Sajnálom, hogy ilyen körülmények között kellett beszélgetnem, ráadásul felkészületlenek is voltak. A kapkodás, a szétszórtság és stílus is felháborított. – értékelte saját teljesítményét Alekosz.

címkék:
Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?