LELKIZŐ

Cinthya Dictator kiborult, szerinte hamisan vádolják

A fotómûvészt felháborítják a súlyára tett megjegyzések, szerinte ő nem ártó példa manapság.
  • Szerző: Ripost

Cinthya Dictator felháborodott azon, hogy naponta a címlapokra kerül a sokak szerint kórosan vékony testalkatával. A fotóművész az AC Newsnak öntött tiszta vizet a pohárba, és elmondta, szerinte semmivel sem rosszabb a többi celebnél.

„Úgy tűnik, velem kapcsolatban ezt gondolják és mondják el a legtöbbször. Egyetlen egy dolgon tudok felháborodni, ha ártó példaként említenek meg.

Ugyanis számos olyan embert lehetne felsorolni a magyar médiában, akik tényleg rossz példák.

Nem gondolom, hogy én azért mutatnék rossz irányt is bárkinek, mert vékony a testalkatom. Szeretném tudni, mivel jobb tőlem az az ember, aki pont az ellentétem, és 100-150 kilogrammot nyom. Bármennyire is gondolják az emberek, egyáltalán nem táplálkozom rosszul. Semmi rosszat nem csináltam az életben, nem vádolhatnak meg semmivel” - fakadt ki Varga Viktor exbarátnője.

Cinthya azon is kiborult, hogy szerinte a média már-már sátánnak állítja be őt, aki megrontja a mai fiatalokat, pedig szerinte pont jó példaként áll előttük.

Én pont arra sarkallom a tinédzsereket, hogy tanuljanak, legyen kreatívak, vállalják magukat, érezzék jól magukat a bőrükben. Ha én szülő lennék, pont azt gondolnám, egy ezek az útmutatások jó példaként hathatnak a gyerekekre.

A fotóművész úgy döntött, véget vet szenvedő korszakának, és minden erejével az egyetemre és a karrierjére fog koncentrálni. 

 

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?