LELKIZŐ

Charlie tévéfelvétel közben sírta el magát gyászában

Először tett kivételt, talán azért, mert már ott legbelül úgy érezte, ki kell mondani. Tőle szokatlan módon, elcsukló hangon mesélt felesége, Kati elvesztésének szívszorító történetéről...

Hosszú hallgatás után, élete talán legnagyobb drámájáról, felesége haláláról mesélt az ország egyik kedvence, Charlie. A Ridikül adásában vallott először gyászáról, és az elmúlt nehéz esztendő megpróbáltatásiról.

Széles Katalin iparművész, hosszas betegség után 67 éves korában tavaly hunyt el, és ezzel egy 42 éve tartó szerelem ért véget.

Bár Charlie a közös életükből 18 évet külföldön töltött,

most mégis úgy érzi, egy óriási darabot vesztett el örökre szívéből.

A sors kegyetlen játéka kétszer is óriási próbatétel elé állította az énekest. Ugyanis felesége halálának napján egy Cserháti Zsuzsa-Máté Péter emlékesten lépett fel. Nem volt ez másképp édesanyja elvesztésekor sem:
"Megboldogult anyámnál is így volt, hogy lekötött koncertem volt, és röviddel előtte hunyt el. Ez a második ilyen eset az életemben. Szinte már nem is csodálkoztam, hogy színpadra kellett állnom."

De az igazság az, hogy ezt önszántamból is tettem, miközben a szemüvegem alatt sírtam.

"Cserébe nagyon sok szeretetet kaptam" - nyilatkozta Charlie korábban a Blikknek.

A Ridikül legutolsó adásában pedig dermedt csend közepette kiderült, hiába múlik az idő, még mindig ugyanúgy emészti őt a fájdalom legbelül.

Az itt látható videóban 28:45-től látható a szívbemarkoló vallomás.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?