Létrehozva: 2015.11.17.

Charlie Sheen elismerte, hogy HIV-fertőzött! Mindent elmesélt a betegségéről

A Két pasi meg egy kicsi egykori sztárja nem titkolózik többet, és elõször beszélt súlyos betegségérõl. De a vele kapcsolatos pletykák nagy részét tagadta.

Charlie Sheen az egészségi állapotát övező pletykák hatására interjút adott a Today Show-nak. A színész élőben jelentette be, hogy a szóbeszéd igaz, és valóban HIV-pozitív. A fertőzést nagyjából négy évvel ezelőtt diagnosztizálták nála, miután rémes fejfájásai miatt orvoshoz fordult. Arról viszont fogalma sincs, hogy miként kapta el a betegséget. Lehet, hogy valamelyik szexuális partnere vagy drogos cimborája ragasztotta rá.

Azonban határozottan tagadta a pletykák azon részét, melyek szerint több embert is megfertőzött. Azt állítja, hogy sem az ágyasai, sem a gyerekei nem kaptak el tőle semmit. Kizárólag óvszerrel létesített szexuális kapcsolatot, mióta beteg, és mindenkivel közölte is az állapotát előre. Mindössze két olyan nő volt, akikkel védekezés nélkül bújt ágyba, de ők is tisztában voltak a fertőzésével, és folyamatos orvosi felügyelet alatt voltak, amíg a kapcsolatuk tartott Sheennel.

Két exfeleségét, Denise Richardsot és Brooke Muellert is beavatta a titkába, hiszen mindkettejükkel szoros viszonyban maradt a válás után is, mivel két-két gyerekkel ajándékozták meg.

Charlie valószínűleg soha nem állt volna ki a világ elé a betegségével, hogyha nem árulják el azok, akikben megbízott. A színész elég sok embernek elárulta, hogy HIV-fertőzött, mert joguk volt róla tudniuk azoknak, akik gyakran megfordultak körülötte. De többen visszaéltek a bizalmával, és megzsarolták. Charlie pedig fizetett a hallgatásukért. Ám még így is elárulták, és kitálaltak a sajtónak. Valamint hazugságokat terjesztettek el róla.

Sheen orvosa is bekapcsolódott az interjúba, és először cáfolta, hogy páciense AIDS-es lenne. Ugyanis az, hogy valaki HIV-fertőzött, nem jelent egyet azzal, hogy AIDS-es is. Majd elmondta, hogy a színészt a diagnózis után azonnal kezelni kezdték egy gyógyszerkoktéllal, ami mára annyira leszorította a vírusszámát, hogy gyakorlatilag kimutathatatlan a HIV a véréből. Ez viszont nem azt jelenti, hogy gyógyult lenne. Továbbra is kezelésekre szorul, de ha továbbra is betartja az utasításokat, akkor semmilyen hatással nem lesz az életére a betegség. A doktor azt is megerősítette, hogy Charlie a drogokról és az alkoholról is leszokott a gyógyulása érdekében.

Ami látszott is rajta. Ugyanis évek óta nem nézett ki annyira jól, mint most. A tudata és a beszéde tiszta volt. Bár az érezhető volt, hogy az agyán nyomokat hagyott a kemény kábítószer-függősége, ami többször majdnem az életébe is került.

Ez is érdekelhet

origo.hu

Női kézilabda: nehéz olimpiai csoportban a magyar válogatott

borsonline.hu

"Megkért, hogy ne hagyjam őt elkallódni" - Hajas László is elismerte az apró nógrádi faluban élő fodrász fiú tehetségét

magyarnemzet.hu

Guardiola úgy beszélt a Realról, hogy arra Madridban is felkapják a fejüket

ripost.hu

A mai napig zavarba jön tőle: ezt a szerepét bánta meg a legjobban Sandra Bullock

hirtv.hu

Menczer Tamás: Ilyet csak egy tróger csinál + videó

origo.hu

Felismerhetetlen lett a Született feleségek egyik legszexibb színésznője

travelo.hu

Ezt a 9 különleges, idén nyíló múzeumot látnod kell!

ripost.hu

Megvan Dárdai utódja a Herthánál, teljes a káosz Berlinben

ripost.hu

Ez a három csillagjegy forró szerető 50 év felett is

ripost.hu

Sokan lemondanak róla, Hosszú Katinka így juthat ki az olimpiára

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

LELKIZŐ

Itt a vége: Kilakoltatják a TV2 fiatal sztárját és teljes családját

LELKIZŐ

Kimondta a bíróság Bódi Guszti válását: "Most már valamennyivel könnyebb"

LELKIZŐ

"Jobb a kapcsolatunk, mint valaha" - Tápai Szabina újra összejön Kucsera Gáborral?

LELKIZŐ

Kőgazdag Metta kendőzetlenül vallott a testvéréről: Nagyon rossz kapcsolatunk van

LELKIZŐ

„Folyamatosan sírok” – gyászol a népszerű színésznő

LELKIZŐ

Tizenhat évvel ezelőtt hunyt el Antal Imre

LELKIZŐ

Kollégái közölték: elhunyt a népszerű rádiós, 68 éves volt

LELKIZŐ

"Orvos mikor látott?" - mindenkit ledöbbentett a magyar világsztár