LELKIZŐ

Charlie: Meg kellett tanulnom a feleségem nélkül élni

A legendás zenész két évvel ezelőtt veszítette el feleségét, Széles Katalint, a tragédia óta szomorúságban teltek a családi ünnepek.
  • Szerző: Ripost

Idén azonban végre nem a bánatról szólt ez a néhány nap! Charlie a %%-nak elárulta: fia és családja, így unokája, Erik is odaköltözött hozzá, így végre megannyi magányos hónap után újra megtelt élettel a ház.

Még most is emlékszik a pillanatra Horváth Charlie, amikor megtudta, elhunyt imádott felesége, Széles Katalin képzőművész. Aznap este koncertje volt, de nem mondta le, iszonyatos lelki erőről téve tanúbizonyságot mulattatta közönségét, miközben belül emésztette a bánat. Sokáig nem tudott beszélni fájdalmáról a zenész, de a %%-tal kivételt tett.

„Teljesen összetörtem, amikor megmondták, hogy örökre lehunyta szemét Katika” – kezdte mély sóhajjal a Liszt Ferenc-díjas Horváth Charlie. – "Õ volt az én hátországom… A legszebb, legokosabb nő számomra a világon. Mindent feláldozott a családjáért, értem. Sokszor akaratlan megbántottam, de sosem haragudott meg rám ilyenkor, vagy nem mondta, mert tudta: szándékosan sosem tennék ilyet. Õ volt a mindenem.”

Charlie azt mondja, még mindig ugyanúgy hiányzik neki Katika, de megtanult nélküle élni. A zenész, feleségének halála után, másfél évig egyedül élt a hatalmas házban, azóta lettek könnyebbek a napjai, hogy fia a családjával hozzáköltözött.

„Újra van élet a házban, sokkal vidámabbak a napok, amióta itt vannak velem” – mondta a zenész. „A fiam, Ákos és családja, na meg a rajongóim miatt tudtam talpon maradni. Erik, az unokám egy hihetetlen kis csoda, nagyon sok időt töltünk együtt, ami nemcsak felvidít, hanem fel is tölt energiával. Katika halála óta ez volt az első olyan karácsony, amikor már őszintén tudtam nevetni és örülni."

A zenész még hozzátette: mindannyian érezték Katika hiányát, de már nem szomorúsággal emlékeztek rá, hanem a róla szóló vidám sztorikkal szórakoztatták egymást.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?