LELKIZŐ

Charlie máig nem dolgozta fel Somló halálát, de más is kiderült

Charlie a feldolgozhatatlan hiányról beszélt és arról, hogy Somlónak sok álbarátja volt.
  • Szerző: Ripost

„Drága Tamás! Na­gyon hiányzol!” – írta Charlie Facebook-oldalán egy Somlóról készült videóhoz. A felvételen a két legendás zenész közös emlékei láthatók, miközben Somló Tamás azt énekli: gondolsz-e rám? Charlie szerint biztos lehet benne, hogy gondolnak rá, és nem csak akkor, ha közeleg a halála évfordulója. Valószínűleg nincs még egy zenész, akit ennyien – szinte mindenki – szerettek.

"A mindenki túlzás, sokan csak úgy csinálnak. Úgy tűnhetett, hogy mindenki szerette, de ő tudta, ki szerette igazán" – mondta a Borsnak Charlie, aki valószí­nűleg arra gondolt, hogy Somló halála után sokan úgy beszéltek róla, mint legközelebbi ismerősükről, közben pedig alig tartották vele a kapcsolatot.Charlie és Somló Tamás barátsága gyerekkorukban kezdődött, és idővel egyre szorosabb lett. Charlie-nak ezért különösen nehéz feldolgozni barátja elvesztését.

Rengeteg időt töltöttek együtt, például Tamás halála előtt évekig a Papához jártak a Thália kávézóba. Találkoztak a pesti fellépések után, vagy ha szabad estéjük volt. Vagy csak úgy, sok-sok este. Be-betévedtek ismerősök, Demjén Ferenc, ha a városban volt, vagy a zseniális szövegíró, Horváth Attila. Mióta nincs Tamás, Charlie fellépések után hazamegy ahhoz az egyhez, aki vigaszt tud nyújtani neki, az unokájához.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?