LELKIZŐ

Caramel nagyot hibázott az Ének iskolájában

Kevesen képesek arra, amire Caramel. Õ ugyanis beismeri, ha hibázik és utána mindent megtesz annak érdekében, hogy jóvá tegye.. Ebből mutatott most példát Az ének iskolájában alig néhány perce.
  • Szerző: Ripost

Caramelen már a próbák alatt látszott, hogy nem úgy alakulnak a dolgok Horváth Alexandra és Varga Norbi dalával, ahogyan ő és Szandi eltervezték. Aggodalmát végül már a gyerekek előadása előtt szavakba öntötte.

„Kőkemény, melós hét van mögöttünk.  Bevallom férfiasan, hogy még mindig izgulok és drukkolok a gyerekeknek”- kezdte Caramel, akinek a jelek szerint be is igazolódott a félelme, mivel nem volt elégedett Norbi teljesítményével a duett után és ennek hangot is adott.

„Ez most nagyon nehéz! Úgy fogok beszélni Norbival, mint férfi a férfival. Ez most nem sikerült jól Norbi. Viszont bármi lesz ennek a kimenetele, én megígérem neked, hogy melletted leszek ebben a műsorban is és utána is.

Szerintem óriási tehetség vagy! Óriási! Van ilyen, hogy abban a pillanatban valami nem sikerül. Nekem nagyon sok ilyen volt, van és lesz is az életemben”- véleményezte az egyébként pokoli nehéz dalt Az ének iskolájának tanára, majd az osztályzásnál is magára vállalta a felelősséget.  

„Talán ez is az egyik dolgunk, hogy beismerjük, ha hibázunk és én most úgy érzem, hogy ebben a dalban én hibáztam. Szandinak csillagos ötöst szeretnék adni, de a saját diákomnak, a saját hibám miatt, nem adhatok rossz jegyet, így ötöst adok Norbinak”- ismerte be saját hibáját Caramel az énekes-tanár bácsi.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?