LELKIZŐ

Caramel drámája: először szólalt meg lánya betegségéről az énekes

A népszerû énekes áprilisban jelentette be, hogy kislánya leukémiás. Azóta egyszer sem beszélt a család heroikus küzdelméről.
  • Szerző: Buster

Caramel egyébként is ritkán beszél a magánéletéről, de mostanában még határozottabban elhárítja a média érdeklődését. Érthető módon szeretné csakis a legszűkebb környezetével megbeszélni, hogy miként alakul Szofi állapota. Most az ACNews.hu-val tett kivételt.

"Nagyon sokan írnak nekem a Facebookon, hogy legalább egy mondatot mondjak. Nem tudok és nem is akarok belekezdeni, mert soha nem lenne vége. Rengeteg támogatást kapok a barátaimtól és a rajongóktól is, akik arról biztosítanak, hogy imádkoznak értünk. Több ezren írtak nekünk. Ez erőt ad, mert ebből tudjuk, hogy gondolnak ránk.

Voltak pillanatok, amikor csak ezek tartották bennünk a lelket

– mondta az énekes.

Akármennyire is nehéz Caramel helyzete, a hatalmas lelki teher mellett dolgoznia is kell, igyekszik felelős férfiként és családapaként viselkedni.

"Az a dolgom, hogy eltartsam a családomat. Muszáj a munkára koncentrálnom, helyt kell állnom. Szerencsére a zenét továbbra is szeretem, és szívesen adok az embereknek a dalaimon keresztül. Hál’ istennek, van lelkierőm arra, hogy felálljak a színpadra”

– magyarázta Caramel.

"Mindenkinek megvannak a saját gondjai, a saját belső harcai, esetleg konfliktusai, akár a családján belül. A koncerteken próbálok a közönségre koncentrálni, a saját problémámat pedig igyekszem a színpadra lépés előtt lent hagyni.

Természetesen elfelejteni nem lehet, hiszen az eszembe jut

– mesélte az előadóművész, aki egyébként úgy érzi, ezúttal az újságíróknak is köszönettel tartozik.

"Életemben először vagyok igazán hálás a médiának, mert nagyon korrektül kezelik a helyzetet. Ha akarnék se tudnék mondani konkrétumokat a kislányomról, mert ez egy nagyon hosszú folyamat. Egyik napról a másikra nem lehet komolyabb eredményekről beszélni.

Egyszer majd elmondhatjuk, hogy már látjuk a végét

– nyilatkozta Caramel, és tudatta, hogy a munkájáról sem feledkezik meg.

"Az én helyzetemben nincs is más választásom, mint minél több időt együtt tölteni a családommal. Persze az idei nagyobb koncertjeimre is készülnöm kell. Az egyik legnagyobb Budapesten lesz júniusban, de a Margitszigeti Szabadtéri Színpadon is fellépek augusztus 20-án. A buli érdekessége lesz, hogy a szünetet pont a tűzijátékra időzítjük, így az égi látványossággal gyakorlatilag megszakítjuk a műsort. A fellépéseket nagyon várom, és úgy érzem, képes vagyok felállni ebben a szomorú helyzetben is”

– fejezte be az énekes.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?