LELKIZŐ

Botrányos interjút adott az énekesnő: „Justin Bieber bántalmazott”

Selena Gomez mérgező kapcsolatáról beszélt legújabb interjújában.
  • Szerző: Ripost

Botrányt kavart Selena Gomez legújabb interjúja, mely vasárnap került adásba az NPR-en. Ebben a 27 éves énekesnő meglepő őszinteséggel beszélt Justin Bieberhez fűződő kapcsolatáról.

Fotó: AFP

„Úgy érzem, áldozat vagyok, a kapcsolatunk alatt végig érzelmileg bántalmazott. Sok idő kellett, hogy ezt felfogjam és kezelni tudjam. És bár nem szeretnék folyton erről beszélni, de büszke vagyok, hogy azt mondhatom, most erősebb vagyok, mint valaha és hogy túljutottam rajta” – mondta az énekesnő.

Gomez nyíltan beszélt arról is, hogy a Lose You to Love Me című dala a Bieberrel való kapcsolatáról szól.

„Nem méltó módon fejezte be a kapcsolatunkat, és bár elfogadtam ezt, de tudtam, szükségem van arra, hogy beszélhessek az érzéseimről, arról, ami történt. És azt kívánom, bárcsak ezeket hamarabb elmondtam volna. Ez a dal nem a gyűlöletről szól. Hanem arról, hogy volt valami csodálatos, de nem szabadna tagadnom, hogy nem mindig volt az. Nagyon nehéz volt és örülök, hogy vége lett.”

Justin és Selena 2011-től 2018-ig járt, de többször is szakítottak. Az utolsó, véglegesnek tűnő szakításuk után nagy port kavart, hogy Justin Bieber szinte azonnal járni kezdett Hailey Baldwinnal, akit végül 2018-ban feleségül is vett.

Bieber 2019 szeptemberében egy Instagram-posztjában vallotta be, hogy a múltban keményen drogozott, tönkretette a kapcsolatait és tiszteletlenül bánt a nőkkel. Ezzel mintegy alá is támasztotta azt, amiről Gomez most beszélt először.

Ripost előfizetés banner

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?