LELKIZŐ

Borzasztó titkokat árult el felesége a Jóban Rosszban sztárjáról

Mindez azután történt, hogy Seres Dániel megtudta, nem az a férfi az apja, akit addig annak hitt. A volt feleség szerint mindenről az anyósa tehet.
  • Szerző: ej

A Jóban Rosszban szereplője, Seres Dániel nemrég borzalmas titkot árult el: nem az a férfi a vér szerinti apja, akit évtizedeken át annak hitt.

Ezek után felvette a kapcsolatot apjával, de ezt nevelőapja előtt  sokáig titkolta. A Best magazinnak azt állította, kérése ellenére felesége tárta fel a teljes igazságot.

A feleség, Gerlits Réka, akivel azóta külön élnek, most nyílt levelet írt a Story magazinnak, amelyben férjét súlyos vádakkal illeti.

"Épp háromnapos volt az immár hároméves fiunk, amikor az anyósom elárulta: nem az apósom a férjem genetikai apja" - kezdte a feleség, aki szerint emiatt ment tönkre a házassága a férjével.

Nagyban zajlott a szerepjátszás, sajnos engem is belekényszerítettek ebbe a szörnyű játékba.

A titkolózás oka egyszerű volt. Seres és válófélben lévő anyja, kijátszották mit sem sejtő nevelőapát, hogy a színész pénzhez jusson.

Sajnos ennek Dani lett a vesztese. Az anyjához húz, pedig ő tehet mindenről.

- nyilatkozta a feleség, aki nem hisz anyósának, szerinte ő mindig is tudta az igazságot. A legrémisztőbbek mégis azok az állítások, miszerint Seres Dániel teljesen kifordult önmagából:

mindennaposak lettek a dühkitörések, tört-zúzott és idegösszeomlást kapott.

A feleség menekült, de Seres többször is megfenyegette, hogy ha közös fiukat a nevelőapjához merészeli vinni,

nagyon megbánja.

Pedig Seres nagypapa nem tagadta ki a fiát, és nem követelte tőle, hogy nevet változtasson.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?