LELKIZŐ

Borbély Alexandra vallomása: ezért nem lehet még gyerekük Nagy Ervinnel

Az Európai Filmakadémia által a kontinens legjobbjának választott színésznő elárulta, mindennap megküzd érzékeny énjével, komoly feladat számára határozott nőnek tûnni...
  • Szerző: Ripost

– Nagyon igyekszem, hogy határozott legyek, de az ártatlan kislány mindig győz. Pedig szeretném megvédeni magam bizonyos helyzetekben. Ez egy mindennapos téma nálunk Ervinnel – mesélte a népszerű művésznő a Spektrum Home csatorna hétfőn 21 órától látható, Tesztbeszéd című műsorának felvételén. Szerelme szerint Alexandrának van egy nagyon érzékeny oldala, valósággal oltalmazni kell őt.

– Bizonyos szempontból védtelen a világgal szemben, és annyira érzékeny az idegrendszere, mintha gyerek lenne. Nagyon el tud gyámoltalanodni, vannak helyzetek, amikor oltalomra szorul. Persze, megvan benne is a képesség, hogy ezen túllépjen, de ezt csak az tudja, aki vele él, avagy elég érzékeny arra, hogy észrevegye – árulta el Nagy Ervin.

Borbély Alexandra úgy hiszi, ha anya lesz, ezt az állapotot is végleg maga mögött hagyja. Kedvesével már szóba is került a gyerekvállalás, ám erre valószínűleg még várniuk kell.

Szeretnék gyereket, szerintem az a valódi élet, amit a családoddal töltesz. Most azonban az történt, hogy megkaptam ezt a díjat, ez pedig egy olyan zöldhullám, amit meg kell ülni.

Most nem tehetem meg, hogy hagyom ezt elmenni. Leforgatom ezeket a filmeket, még ha teljesen másra is vágyom – tette hozzá Borbély Alexandra.

A színésznő a Testről és lélekről című filmben nyújtott alakításáért megkapta a legjobb színésznőnek járó elismerést az Európai Filmdíjak gáláján. Később szerepelt az Oscar-gálán is, ám ott a filmet már nem jutalmazták, a nyitrai születésű színésznőt ennek ellenére számos ajánlattal találták meg, írja a Blikk.

A Mindmegette karácsonyi ajánlata
Ez a mákos guba lesz az ünnepi asztal sztárja
Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?