LELKIZŐ

Nyolc éve hunyt el Cipő: zokogva nyilatkozott az énekes húga – Videó

A Republic frontembere 2013 márciusában hunyt el rendkívül fiatalon, a szerettei és a rajongói azóta sem feledik őt.
  • Szerző: ripost

Hatalmas űrt hagyott maga után Bódi László Cipő, a hiánya pedig még nyolc évvel a halála után is erősen érzékelhető. A Republic frontembere 2013 márciusában hunyt el súlyos szívbetegség következtében. Nem csak a zenésztársai és a rajongók, de a családja is a mai napig gyászolja.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Húga, Marica megtörten nyilatkozott a Tények Plusznak a kistarcsai temetőben, nem messze imádott testvére sírjától.

Cipő húga, Marica a mai napig képtelen feldolgozni imádott fivére elvesztését

Cipő húga, Marica a mai napig képtelen feldolgozni imádott fivére elvesztését
Fotó: TV2

„Tudtuk, hogy problémája van a szívével, de mindig azt mondta nekünk, hogy nincs akkora gond. Valószínűleg meg akart kímélni bennünket, biztos, hogy nem akarta, hogy anyu átélje és felfogja, mekkora baj van – mondta el a péntek esti Tények Pluszban Marica.

Az asszony és édesanyja a mai napig nem tudták feldolgozni imádott családtagjuk elvesztését: bíztak benne, hogy az idő majd enyhíti a fájdalmat, de nem így történt.

„Borzasztó nekünk is minden egyes nap, minden egyes év... Tulajdonképpen mindig, amikor jön ez az időpont...” – csuklott el Marica hangja, aki végül elsírta magát.

Az viszont nagyon jól esik a családnak, hogy a mai napig rengetegen megemlékeznek Cipőről.

„Szerencsére nagyon sokan megemlékeznek róla, úgyhogy ezt köszönöm is a rajongóknak, hogy nem felejtik el, emlékeznek rá! Csak amikor meglátom az arcát vagy meghallom a hangját... A zene volt a mindene, annak élt. Ez minden idejét lefoglalta, elég keveset találkoztunk, amit nyilvánvalóan már nagyon sajnálok.”

A Tények Plusz videóját alább tudod megtekinteni, az ominózus riport 1:10-től látható:

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?