LELKIZŐ

„Sírtam, zokogtam” – pillanatokon múlt Bódi Csabi élete

Közel három éve történt a szörnyű baleset, mikor a Budapest Park közelében kigyulladt Bódi Csabi kocsija. Az énekes élete pillanatokon múlt.
  • Szerző: Ripost

Bódi Csabi a mai napig őrzi az emlékét annak a szörnyű balesetnek, ami 2018 nyarán történt vele. A népszerű énekes a Budapest Park közelében autózott, mikor a mellette lévő sávban haladó sofőr figyelmeztette arra, hogy lángol a kocsija.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Most ismét felidézte a fájdalmas emlékeket.

Bódi Csabi

Bódi Csabi autója három évvel ezelőtt gyulladt ki
Fotó: Instagram

„Kiszálltam az autóból, kinyitottam a csomagtartót, kivettem a fontosabb dolgokat, az igazolványomat is magamhoz vettem. A hátsó ajtót azonban már nem tudtam kinyitni, az elektronika ugyanis lezárta az autót. Körülbelül 20 másodpercem volt, a kezem meg is égett, hónapokig foltos volt. Életveszély volt... Sírtam, zokogtam” – elevenítette fel emlékeit Csabi, aki semmilyen kártérítést nem kapott, és nem is számíthat rá a jövőben sem.

„Annyira szétégett a kocsi, hogy nem volt, mit megvizsgáljanak. Egybeolvadt az aszfalttal. Csak széttették a kezüket. Illetve egy régebbi típusú autó volt, talán akkor nyolc éves lehetett” – tette hozzá az énekes.

A teljes beszélgetést itt tudod visszanézni!

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?