LELKIZŐ

Depresszióval küzd a magyar sztár, szakember segítségét kérné

Bódi Csabi nehezen küzd meg a rá nehezedő nyomással, az énekesnél a koronavírus okozta koncerthiány váltotta ki a lelki nehézségeket.
  • Szerző: ripost

A koronavírus alatti munkanélküliség váltott ki nehéz lelki állapotot a magyar énekesnél. Bódi Csabi őszintén beszélt arról, hogy családfőként és előadóként sokszor nem mutathatja ki az érzéseit, erősnek kell maradnia.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

„Itt teljesíteni kell, és mindig ugyanazt a színvonalat nyújtani, akkor is, ha fáradt vagyok, akkor is, ha lelki bajom van, vagy netán haláleset történt a családban, mert nem hozhatok szégyent a Bódi család nevére” – fogalmazott a Borsnak az énekes.

Bódi Csabi

Bódi Csabi őszintén vallott az érzéseiről (Fotó: Knap Zoltán / Bors)

„A lelkem tiszta, viszont egyfajta lélekfacsaró érzés mindig bennem van, és ezt kellene legyőznöm. Nehezen tudom feldolgozni az igazságtalanságot. Előadóként nem mondhatom el a véleményemet úgy, ahogy én akarom.”

Csabi szerint manapság már nem szégyen pszichológus segítségét kérni, ha baj van, és ezt ő is megtenné, amennyiben úgy érzi.

„Szerencsére itt van nekem a családom, akik mellettem állnak, és segítenek abban, hogy megvívjam ezt a harcot. Viszont, ha arról lenne szó, természetesen igénybe venném pszichológus segítségét. Ezen nincs mit szégyellni, hiszen modern világban élünk” – magyarázta Csabi.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?