LELKIZŐ

Bevallotta: Ezért ivott balesete előtt Gesztesi Károly

A népszerû színész tudja, hogy nagyot hibázott. Azon az éjszakán mégis úgy érezte, nincs más választása.
  • Szerző: Doris

Megannyi hullámvölgy után ismét rendkívül nehéz időszakot él át Gesztesi Károly. Ahogy arról a %% már részletesen beszámolt, a népszerű színész tavaly novemberben okozott autóbalesetet, ittas állapotban ült a volán mögé.

Gesztesit a bíróság döntése értelmében két évre eltiltották a vezetéstől. A kívülállók közül sokan úgy gondolják, hogy a színész ismét hibázott, ám azok, akik tudják, mi játszódott le benne azon a szörnyű éjszakán, talán nem ítélkeznek.

A művész a vádlottak padján tett szívfacsaró vallomást és elárulta, miért ült volán mögé.

Azért ittam le magam, mert nem láthattam a lányom

- kezdte elcsukló hangon. Egy apának pedig különösen nehéz lehet azt megemészteni, ha két hónapig nem találkozik imádott gyermekével. Gesztesi ezért az éjszaka közepén autóba ült, és meg sem állt a Lánchíd utcáig. Eredetileg sétálni akart a rakparton, de később egy bárban kötött ki - derül ki a Story magazin legújabb számából.

Arra már nem emlékszik, mennyit ivott, de a baleset után csak nyugtatókkal tudott létezni, a pirulákkal pedig teljesen tönkretette a szervezetét.

"A napi kétszer két tabletta túl soknak bizonyult, és december 16-tól december 26-ig állandó kórházi kezelésre szorultam"

- ismerte el a bíróságon az anyagi gondokkal is küzdő Gesztesi, aki csak reméli, hogy ezúttal is sikerül kimásznia a gödörből.

 

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?