LELKIZŐ

Betörtek Vámos Erika otthonába: ijesztő látvány fogadta a műsorvezetőt

A Több mint testŐr háziasszonyát csütörtökön látogatták meg a tolvajok, de sajnos nem ez volt az első eset.
  • Szerző: ripost

Betörtek Vámos Erika otthonába! A műsorvezető házába nem először mentek tolvajok, aminek szerinte az az oka, hogy a kertes ház az erdő szélén található, tehát az ügyesebb betörők könnyűszerrel kipakolhatják.

Fotó: TV2

„Amikor csütörtökön lejöttem az emeletről, láttam, hogy szanaszéjjel borogatta valaki a berendezést. A könyveket leverték a polcokról, a szekrényeket kipakolták... Szerintem az illető nem profi betörő volt, hanem olyasvalaki, aki körülnézett. Talált némi készpénzt, néhány apróságot... Hívtam a rendőröket, intéztem a biztosítást, szóval dolgozni sem tudtam menni” – mondta el a Mokkában Erika, aki már kezd hozzászokni a betörésekhez.

„Először 2011-ben hatoltak be az otthonomba... Lekapcsolt lámpánál néztem a tévét, és egyszer csak azt vettem észre, hogy három férfi áll a szobában. Akkor nagyon megijedtem. Bezárkóztam a fürdőszobába, és végig vonalban voltam a segélyhívó hölggyel, míg meg nem érkeztek a rendőrök. Az egyik polgárőrt arra kértem akkor, hogy aludjon itt, úgy féltem.”

Erika most már nem fél, rájött, hogy úgy nem lehet élni, ráadásul most már a párjával él itt, és biztonságban érzi magát.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?