LELKIZŐ

Beteglelkű pedofil él vissza Schobert Lara nevével!

Norbi kiborult, jogi lépéseket fontolgat, de egyelőre a rendőrség is tehetetlen.
  • Szerző: Ripost

Nyugtalanul telnek Schobert Norbi mindennapjai, miután kiderült, egy idegen él vissza Lara lánya fotóival, így gyűjtve barátokat és ismerősöket egy közösségi oldalon. Lara nevében két profilt is létrehoztak, a legijesztőbb pedig az, hogy a titokzatos alak teljesen úgy viselkedik, mintha a kislány lenne, és az ő életét élné.

Nem csoda, hogy Norbi pánikba esett, és mindenáron szeretné elérni a hamis profiloldalak megszüntetését. A rendőrség egyelőre tehetetlen a vélhetően pedofil alakkal szemben.

 

 

„Elgurult a gyógyszerem, mert bárki lehet bárki és bárkivel bármit megtehet, visszaél a kiskorú gyermekem képével, nevével. Apaként nagyon mélyen érint. Még mindig a karomban síró kis 2,8 kilós tündért látom benne és ma is naponta meghat ártatlan tisztasága. (…)

Belegondoltam, hogy a lányom nevében a gyerekeket randira hívja egy eldugott helyre valami gonosz, beteg lény. A többit el sem merem képzelni”

– írta Norbi.

A fitneszguru aggodalma nem alaptalan, a Lara nevén működő oldalon már meg is jelent egy bejegyzés: eszerint

az ál-Lara privát üzenetben szívesen elmondja minden rajongójának, hol és mikor tudják átadni a neki szánt ajándékaikat.

Egy hasonló helyzet veszélyes precedenst teremthet. A gyermekek nehezen, vagy egyáltalán nem tudják felmérni, hogy egy interneten megbeszélt találkozó során miféle veszélyek leselkedhetnek rájuk. A visszaélő ráadásul arra is megpróbálta felhívni a követői figyelmét, hogy bizony működnek hamis profilok is Lara nevével, mintha ezzel is bizonyítani akarná a hitelességét.

Hogy ártatlan gyerekcsínyről vagy valóban egy beteg pedofil ámokfutásáról van-e szó, egyelőre nem tudni.

Egy biztos: Schobert Larának semmi köze a Facebookon található profilokhoz, hiszen a szülei egyelőre nem engedik a tizenhárom éves kislánynak, hogy regisztráljon.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?