LELKIZŐ

Azt pletykálják, baj van Berki Krisztián és várandós felesége között

Úgy tudni, hogy Berki és Mazsi házasságára rányomta a bélyegét az izomceleb bírósági ügye, bőven vannak köztük konfliktusok és feszültségek.
  • Szerző: szbd

Bűnös Berki Krisztián, ezért közúti veszélyeztetés és rongálás bűntette miatt felfüggesztett börtön­bün­te­tésre ítélte a bíróság – írta meg a . Két év börtönbüntetés négy évre felfüggesztve, 615 ezer forint pénzbüntetés, 618 ezer forint bűnügyi költség, és két év vezetéstől eltiltás – ez a nem jogerős ítélet Berki Krisztián ügyében, aki még 2018-ban okozott balesetet, amikor büntetőfékezett egy busz előtt.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Sokat vitázik a házaspár

Sokat vitázik a házaspár (Fotó: Instagram)

Bár a bíróság bűnösnek mondta ki a hírességet, nem kerül a rácsok mögé. Míg a celeb és védője három nap gondolkodási időt kértek, az ügyész súlyosításért fellebbezett, letöltendő büntetést kért, illetve, hogy tiltsák el a közügyektől.

Még hosszú ideig nem kerül pont az ügy végére, és lehet, hogy ez Berki magánéletére is hatással lesz. Feleségével, a várandós Berki Mazsival sokak kedvence, szerelmükre irigykedve tekintenek. Sőt az, hogy házas, és hamarosan megszületik a gyermeke, még enyhítő körülménynek is számított a büntetés kiszabásánál. Ám a sorozatos botrányok, más bírósági ügyek nem lehetnek jó hatással a kapcsolatukra. A tévésnek egy költségvetési csalási ügye is folyamatban van, az ügyész felfüggesztett börtönbüntetést kért és Berki bűnösnek vallotta magát 2019-ben. Ismerőseiktől úgy tudni, hogy a párkapcsolatukban vannak konfliktusok és feszültségek – írta meg a Blikk.

„Amíg egy probléma végére nem kerül pont, folyton ott van a bizonytalanság, amely akár félelmet, dühöt is előidézhet az emberben” – kezdte a napilapnak dr. Baksa Balázs life coach.­ „Nemcsak az adott alany kitett az érzelmi ingadozásnak, hanem a családtagjai is részeseivé válnak. Ha egy kapcsolat nem áll stabil lábakon, akkor könnyen zátonyra futhat, rá­adásul kérdéses, hogy a problémák okozta frusztrációt sikerül-e legyőzniük, vagy egymáson vezetik le. Külön nehézsége az ilyen, hosszan eltartó élethelyzetnek, hogy nem lehet előre tervezni. Nem látható előre a dolgok kimenetele, amely adott esetben vagy több vitát generál, vagy ha sikerül együtt átlendülni a nehéz helyzeten, akkor erősebbé is teheti a kapcsolatot” – tette hozzá.

Vajon túléli Berkiék házassága a sorozatos csapásokat?

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?