LELKIZŐ

Berki Krisztián az édesanyjával való viharos viszonyáról vallott

Berki Krisztián viszonya az édesanyjával korábban nem volt felhőtlen, az utóbbi években azonban sikerült rendezniük a nézeteltéréseiket.
  • Szerző: ripost

Megható bejegyzésben írt az édesanyjához fűződő viszonyáról Berki Krisztián. Az izomceleb éveken keresztül furcsa viszonyban állt az édesanyjával, a gyermekkori sérelmei miatt.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Krisztián szerint az édesanyja nem figyelt rá eléggé gyerekkorában, ami számos sérelmet okozott neki felnőttként. Erről könnyek között beszélt az Összezárva Hajdú Péterrel című műsorban tavaly ősszel.

Berki Krisztián ma már nagyon szoros kapcsolatban áll az édesanyjával

Berki Krisztián ma már nagyon szoros kapcsolatban áll az édesanyjával
(Fotó: Ripost / Markovics Gábor)

„Nem kívánom senkinek, amit átéltem, nem volt könnyű... Én úgy gondoltam, a tőlem telhetőt megtettem, de valószínűleg egy gyereknek ez kevés volt. Sajnos, az a típus vagyok, aki nehezen mutatja ki az érzéseit. Több szeretet volt bennem felé, mint másokban, csak nem tudtam éreztetni. Hatalmas fájdalom ez, mert minden anya imádja a gyermekét, így én is, de tudom, hogy hibáztam” – mondta el a Blikknek néhány hónappal ezelőtt, a műsor után Krisztián édesanyja, Júlia.

Anya és fia azóta kölcsönösen megbocsátottak egymásnak, így a híresség szeretetteljes sorokkal köszöntötte az édesanyját hétfőn, anyák napja után.

„Egyetlen ajándék sem képes viszonozni azt, amit Te kaptál édesanyádtól: az Életet. Sokat hibáztam én magam is, rengeteg időt pazaroltam el édesanyám nélkül, ma már elképzelhetetlen az életem, a családom élete az ő jelenléte nélkül. A fénykép az én születésem évében 1980-ban készült” – írta a fotóhoz Krisztián.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

a berki ?? (@berkikrisztian) által megosztott bejegyzés

 

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?