LELKIZŐ

Belerokkant a magyar sztár halálába az édesanyja

Öt évvel ezelőtt, március 11-én hunyt el a Republic együttes frontembere, Cipő.
  • Szerző: Totti

Az együttes rajongói mai napig látogatják a zenész sírját a kistarcsai temetőben. Ez nagyon meghatja Bódi László testvérét és édesanyját is, noha a család a mai napig nem tudta feldolgozni a halálesetet.

A családunk mindig nagyon összetartó volt

– kezdte mély sóhajjal az énekes testvére, Bódi Marica. "Édesapámat Laci halála előtt négy évvel vesztettük el. Cukros volt, először megvakult, aztán elhunyt. Laci betegsége ekkor kezdődött, megtört a szíve, annyira szerette őt. Egyébként előttünk titkolta a testvérem, hogy milyen nagy a baj. Amikor rákérdeztünk, mindig azt mondta, hogy jók az eredményei. Ma már tudom, védeni akart engem és édesanyánkat, nem akarta, hogy aggódjunk érte. De éppen emiatt ért bennünket nagyon váratlanul a halála, teljesen lesújtott bennünket a hír.”

Marica azt is elmondta: az idő múlásával nem csökken Laci hiánya.

„A munkahelyemen mindig szól a rádió, még most is gyakran játsszák a Republic számait, aminek örülök, mert ez bizonyítja Laci tehetségét" – folytatta a testvér. "De ha elkezdődik egy daluk, a kollégák megkérdezik, ne kapcsolják-e el, mert én azóta sem tudom azokat meghallgatni, nem bírom. Édesanyám sem tudja feldolgozni, elfogadni, hogy a fia nincs többé. Egy szülőnek eltemetni a gyermekét az egyik legnehezebb dolog a világon. Gyakran álmodik a kicsi Lacival. Teljesen megtört, ő már sosem lesz jobban.”

És ezeket olvastad már?