LELKIZŐ

Brutális balesetet szenvedett Bay Éva férje, majdnem elvesztette a karját

Bay Éva férjét, Marczali Lászlót a kertben, a medence beüzemelése során érte komoly baleset. Csoda, hogy nem történt tragédia.
címkék:
  • Szerző: ripost

Kis híján elveszítette az egyik karját Bay Éva férje. Marczali László egyedül volt otthon, és védőfelszerelés nélkül kezdett hozzá a medence beüzemelésének.

Durva baleset érte Bay Éva férjét

Durva baleset érte Bay Éva férjét
Fotó: Ripost

„A medence összeszerelése hosszadalmas és nehézkes feladat, ráadásul idén kisebb javításokat is kellett végezni rajta. A férjem csinálta védőfelszerelés nélkül, ami felelőtlen döntés volt. Nem fért oda rendesen a javítandó részhez, a flex lecsúszott, és majdnem amputálta a kezét. Az volt a szerencséje, hogy a gép elvágta a saját zsinórját, így nem vágta le a kezét, de csontot ért a korong, és a lábán is zúzódások keletkeztek” – mondta el a Borsnak Bay Éva.

A népszerű műsorvezető férje a történtek után sokkot kapott, szerencsére egy barátjuknak és a szomszédnak köszönhetően elérték a mentőket, akik nagyon gyorsan kiérkeztek a helyszínre.

„Úgy megijedt, hogy elfelejtette a mentők számát, ezért Ica barátnőmet hívta fel, de ő nem tudott hirtelen érte menni. Aztán végül átjött a szomszéd fiú segíteni, megfogta a kutyákat, amíg a mentősök, akik egyébként hét perc alatt kiértek, elvitték.”

Bay Éva ekkor vidéken volt, és annyira pánikba esett, hogy képtelen volt autóba ülni. László most már gyógyul, de mivel csontot is ért a fűrész, még nem lehet tudni, hogy teljesen felgyógyul-e a balesetből.

címkék:
Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?