LELKIZŐ

Tízezrek borultak gyászba: Bejelentették az ismert énekesnő halálhírét

A Kelly Family tagja, Barby Kelly mindössze negyvenöt éves volt. Rengetegen gyászolják az énekesnőt.
  • Szerző: szbd

45 éves korában elhunyt Barby Kelly – közölte a gyászhírt a minap Kelly Family a hivatalos Instagram-oldalán.

„Szeretett testvérünk, Barby rövid betegséget követően néhány napja itt hagyott bennünket. Mélyen gyászolunk, ezért kérjük mindenki megértését, hogy jelenleg több információt nem tudunk adni. Barby mindig hiányozni fogsz nekünk, de a szívünkben ott leszel” – írták.

Úgy tudni, az énekesnő április 15-én hunyta le örökre a szemét.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Kelly Family (@thekellyfamilyofficial) által megosztott bejegyzés

A Kelly Family története: A család miután 1966-ban elhagyta az Amerikai Egyesült Államokat, Spanyolországba, Toledóba költözött. Első televíziós bemutatkozásuk Spanyolországban a Kelly Kids című műsor volt, 1975-ben. Kezdetben a szomszédaiknak, barátaiknak énekeltek, kisebb partikon léptek fel, majd később pubokban és nagyobb fesztiválokon is egyre többször szerepeltek. Egész Európát bejárták, utcazenészként játszottak Németországban, Spanyolországban, Franciaországban, Olaszországban. Hosszú ideig az utcán éltek. Ahogy egyre jobban ment nekik, és egyre tapasztaltabbak lettek, úgy nőtt a közönségük is.

A nagy áttörés 1994-ben következett be, ekkor jelent meg az Over the Hump című albumuk, mely több mint 4,5 millió példányban kelt el. Németországban azóta is ez minden idők legnagyobb példányszámban eladott lemeze. Kathy, John, Patricia, Jimmy, Joey, Barby, Paddy, Maite és Angelo alkották azt az együttest, amely akkor meghatározta a zenei világot Európában. Közönségük megtöltötte Európa stadionjait és nagy koncerttermeit. Különösen nagy sikerük volt Németországban, Hollandiában, Lengyelországban, valamint sok közép- és kelet-európai országban (köztük Magyarországon is), Portugáliában, Spanyolországban, de világszerte ismertek voltak, beleértve Dél-Afrikát, Brazíliát, Kínát és az Egyesült Államokat.

Megkapták a legjelentősebb európai zenei díjakat, mint az Echo, a Bambi-díj, a Golden Camera. Az 1990-es években olyan sikeres albumaik követték egymást, mint az Almost Heaven, a Growin' up, a From their Hearts és a Christmas for All. 2006-ig a Kelly Family 48 arany- és platinalemezt hozott össze.

Manapság pedig Michael Patrick Kelly uralja szólóban a slágerlistákat a Beautiful Madness című szerzeményével. De az elképesztő sikerrét most beárnyékolja a nővére halála.

 

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?