LELKIZŐ

Balázs Fecó: Tudom, min megy keresztül Demjén Rózsi

Balázs Fecó korábban komoly szívműtéten esett át, ezért átérzi kollégája helyzetét, aki hosszú kihagyás után, decemberben – a rajongók nagy örömére – újra színpadra áll.

Egy ország szorít májusi agyérgörcse óta Demjén Ferenc gyógyulásért. A Kossuth-díjas énekes tavasz végén a csípőműtétje utáni kontrollra készült, az idegeskedés azonban agyérgörcshöz vezetett.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Fotó: Sulyok László

Először kórházban, majd egy rehabilitációs intézetben tartózkodott, egy ideje viszont már dióspusztai birtokán gyógyul. Szombaton pedig újabb fergeteges hírt jelentett be az Instagramon: december 30-i Aréna-koncertjén olyan népszerű előadóművészekkel áll majd a színpadra, mint Balázs Fecó, Kóbor János, Révész Sándor és Závodi János.

Zenésztársai, köztük Balázs Fecó végig drukkolt, hogy Rózsi mihamarabb jobban legyen. Ha valaki, akkor a Korál együttes frontembere pontosan tudja, mennyire fájó pont az egy előadóművésznek, ha betegség miatt nem léphet imádott közönsége elé. Az énekes két évtizeddel ezelőtt kapott szívinfarktust, 2016-ban pedig ismét a szíve miatt került kórházba, így átérzi, milyen érzés kényszerpihenőn lenni.

Köszönet a Barátaimnak, akik velem lesznek December 30-án az Arénában.

„Nekünk a színpad az életünk, ezért tudom, hogy neki is, akárcsak korábban nekem, az lebeg a szeme előtt, hogy minél hamarabb meggyógyuljon és újra koncertezhessen. Legnagyobb örömünkre visszatér a Vándor. Nagyon drukkoltam neki, hiszen a saját bőrömön kellett megtapasztalnom, milyen az ha az ember az akarata ellenére nem léphet sokáig színpadra” - mondta el a -nak Balázs Fecó.

A részleteket olvasd el a napilap hétfői számában!

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?