LELKIZŐ

Megdöbbentő vallomás, többször átesett a koronavíruson a magyar színész

A népszerű humorista szerencsésnek érzi magát, hogy nem került kórházba, de lelkileg megviselte őt az elmúlt néhány hónap.
  • Szerző: ripost

Többször is elkapta a koronavírust Badár Sándor! A népszerű színész-humorista nehezen élte meg a betegségét, főleg, mert a járványhelyzet miatt egyébként is kilátástalan lett az élete a többi művészhez hasonlóan.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Egy éve nem léphetett színpadra. Most a Borsnak beszélt a szörnyű hónapokról.

Badár Sándor többször is elkapta a koronavírust

Badár Sándor többször is elkapta a koronavírust Fotó: Markovics Gábor

Én magam elkaptam többször is. Mondhatnám, hogy szerencsés voltam, mert nem kerültem kórházba, és egyik sem okozott komoly gondokat. Úgy tartom, hogy ha az ember igyekszik egészségesen élni, akkor talán szerencsésen megússza, még akkor is, ha elkapja. Persze nem vagyunk egyformák, sajnos sokan rosszul jártak. A magam optimizmusával próbáltam és próbálok jól kijönni a helyzetből” – mondta el a Borsnak Badár Sándor.

A humorista először tavaly májusban esett át a koronavíruson, az első napokban rettenetesen érezte magát, pláne, hogy a betegséghez depresszió is társult.

„Elég zordul éltem meg. Erős fejfájással kezdődött, ehhez társult láz és köhögés, általános rosszullét és izomfájdalom. Főleg a köhögés készített ki és a tudat, hogy itthon vagyok egyedül, ha bármi bajom van, akkor nem tudom, képes leszek-e segítséget kérni. Ami még nagyon rossz hatással volt rám, az egy nagyon csúnya depresszió. Ilyenkor az embernek tényleg utolsó óra utáni pillanata van. Egy napig ebben az állapotban voltam, amikor pedig már eljött a sírógörcs is, azt gondoltam, valamit tenni kell. Felforraltam egy liter pálinkát, és törölközővel a fejemen beinhaláltam. Nem mondom, hogy kellemes volt, azt is túl kellett élni és nem állítom, hogy ez egy követendő példa, de másnapra már semmi bajom nem volt.”

Badár próbálkozott streamingelt előadásokkal, ám nem túl sok sikerrel. A humor műfajában ugyanis nagy szükség van a közönség közvetlen visszajelzésére, a jelenlegi járványhelyzet azonban nem ad erre lehetőséget.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?