LELKIZŐ

Az utolsó tévéinterjú: ezt mondta a férje elvesztése után Pécsi Ildikó

A színésznő élete szerelme Szűcs Lajos olimpiai bajnok labdarúgó volt, fél évszázadon át éltek boldog házasságban.
  • Szerző: ripost

Halhatatlan volt Pécsi Ildikó és Szűcs Lajos szerelme. A színésznő férje idén júliusi elvesztése után gyengült le rettenetesen, ami érthető: több mint ötven éven át éltek boldog házasságban, az olimpiai bajnok labdarúgó elvesztése után pedig Pécsi Ildikó nem találta már igazán a helyét.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Fotó: MTI

A gyászban vigaszt nyújtott neki a családja, illetve hogy a koronavírus második hulláma előtt játékmesterként dolgozhatott a Feketepéter című darabban, melyet fogadott fia, L. Péterfy Csaba rendezett.

A színésznő az utolsó televíziós interjúját idén szeptemberben adta a Tények Plusznak, ahol megható őszinteséggel beszélt férje iránti örök szerelméről

„Mi nagyon sokáig voltunk együtt a férjemmel. Rettenetesen szépséges együttlét volt. Örök élet nem nagyon van az ember számára, illetve mégis van az emberek szívében. Őrá nem kell gondolni, ő bennem van... Ő mindig itt van. Nincs olyan nap jóformán, hogy ne mennék ki a máriabesnyői temetőbe. Nagyon nehéz...” – fogalmazott a színésznő, aki a párnáján még mindig érezte szerelme illatát.

A teljes interjút itt tekintheted meg:

És ezeket olvastad már?