LELKIZŐ

Az egész világ Keanu Reeves vallomására figyel

Futótûzként terjed a neten a színész vallomása elvesztett gyermekéről, szerelméről, leukémiával küzdő húgáról.
  • Szerző: Ripost

Kevesebb mint fél nap alatt máris több mint 100 ezer megosztást, és félmillió lájkot kapott az egyik Keanu Reeves rajongói oldalra kitett vallomás. Mintha a párizsi terrortámadás óta az emberek más értékekre lennének vevők. "A legtöbb ember ismer engem, de nem ismeri a történetem" - kezdi Keanu, aki őszintén ír arról, hogy miután 3 évesen végignézte, ahogy az apja elhagyja őket, diszlexiás lett, ami miatt felsőfokú végzettséget sem tudott szerezni.

"23 éves voltam, amikor a legjobb barátom, River Phoenix meghalt kábítószer-túladagolásban. 1998-ban találkoztam Jennifer Syme-mal, akivel azonnal szerelembe estünk és egy év múlva már úton volt a kisbabánk. Nyolc hónap múlva halva született, amitől tönkrement a kapcsolatunk. Jennifer 18 hónap múlva

meghalt egy autóbalesetben. Azóta kerülöm a komoly kapcsolatokat és a gyerekeket"

- vallja a színész, akit üldöznek a különböző sorscsapások: testvéréről kiderült, hogy leukémiás, de Reeves hathatós anyagi támogatásával sikerült meggyógyulnia. Keanu Reeves később a Matrixból származó bevételének 70 százalékát annak a kórháznak adományozta, ahol testvérét kezelték. "Azt hiszem, én vagyok az egyetlen hollywoodi sztár, aki nem lakik kastélyban, nincsenek testőreim és nem viselek divatos ruhákat sem. Bár 100 millió dollár a vagyonom, mindig metrón utazom, és imádom" - vallja Keanu, aki szerint az életünkben bármin felül tudunk emelkedni. "Csak élnünk kell azt."

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?