LELKIZŐ

Anyjára ütött

Szandi kislánya, Blanka örökölte édesanyja tehetségét, sőt túl van egy tengeren túli fellépésen is. Szandi karrierje 15 éves korában indult, kislánya most lett ennyi idős.
  • Szerző: Ripost

Különleges a párhuzam, hiszen Szandi 15 éves volt, amikor felfedezte Fenyő Miklós. Blanka 15 éves és kiderült, hogy jól énekel. Emiatt teljesen önszántából énektanárhoz jár és folyamatosan képzi magát. Az ének iskolája osztályfőnöke, Szandi egyengeti lánya elképzelését, azt akarja, hogy abban teljesedjen ki, amihez kedve van. Szandi fellépésein Blanka is színpadra lép, hogy megmutathassa, leküzdje színpadi félelmeit.

Szandi nyomdokain halad

Az énekesnő jubileumi koncertjén álltak először együtt színpadon. Blanka félelemmel, Szandi pedig hatalmas büszkeséggel és meghatottsággal adott elő egy duettet. Blanka és Szandi zenei stílusa nem hasonló, mégis megtalálják a közös hangot és jól harmonizálnak egymással a színpadon. Talán ennek is köszönhető, hogy külföldi színpadon is láthattuk őket. Szandit tengerentúlra hívták koncertezni, a nagy sikerre való tekintettel két dal erejéig lányával is színpadra állt.

 

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?