LELKIZŐ

Amiről eddig senki sem tudott: zokogva beszélt életéről Vajna Tímea

Az üzletasszonyt teljesen összetörte a gyász és sokáig interjút sem adott. Most azonban kivételt tett és őszintén vallott érzéseiről a Tények Pluszban.
  • Szerző: Ripost

Vajna Tímea őszintén beszélt jelenlegi helyzetéről a hétfői Tények Pluszban. Andy Vajna halála után a 36 éves özvegy nem csak anyagilag, de egészségileg is rossz állapotba került  Férje, Andy Vajna január 20-án lett rosszul és hunyt el az otthonában, Tímea pedig azóta egyedül él a budai villában, de azóta is minden nap megküzd kedvese hiányával.

"Hazajövök és nincs itt.. Felmenni aludni borzasztó rossz, beveszem az altatót meg a nyugtatót is, kiütöm magam

– kezdte remegő hangon Gönczi Gábor riportjában.

Vajna Tímea fél évvel a tragédia után volt képes először beszélni az életéről és beengedni egy tévéstábot a Gattyán-villában, amely egykor Andy Vajnával közös életük színtere volt.

A Tények exkluzív interjújában az özvegy drámai részleteket idézett fel a filmmogul utolsó időszakáról és arra is kitért: mi mindenen ment keresztül az első Andy nélkül töltött napokban. Elmondása szerint férje halála után ugyanis két -három napig hangokat hallott: „Timi segíts, nem akartam elmenni" - emlékezett vissza Tímea megtörten Gönczi Gábornak, majd hozzátette: úgy érzi, nem lesz még egy férfi, aki még így szereti. Az özvegy az őt kritizálóknak is üzent és határozottan visszautasította, hogy kirakatházasság lett volna az övék.

Tímea könnyeivel küzdve azt mondta: már  csak a macskák tartják benne a lelket, mindig a Chanel nevű cicával alszik. Ha pedig őt is elveszíti, végleg tönkre fog menni – sírta el magát . 

Az özvegy kendőzetlen őszinteséggel vallott arról is, hogy férje halála óta anyagi nehézgei lettek.

"Vagy a házban maradok, vagy az utcára megyek kábé... Itt volt a zongora, rajta képek a fiáról, a barátokról… csak anyagilag most elég rossz helyzetben vagyok, el kellett adni 

– hangzott el az üzletasszony keserű nyilatkozata, aki azt sem titkolta, hogy 

hitelt kellett felvennie.

"És, ha mindez nem lenne elég, a szekrényben még ott sorakoznak Andy Vajna ruhái... Ami a legdurvább volt, a gardróbból kipakolni a ruháit, az öltönyeit, a cipőit... és még rajta van az illata, és én nem tudom, kinek adjam oda ezeket" - tette hozzá.

Gönczi Gábor kérdésére Tímea kifejtette: volt férfi-nő kapcsolat közte és férje között, sőt februárban már a mesterséges beültetést tervezték. A producer egyből az esküvő után szeretett volna babát, de Timi még várni akart a családalapítással. Hogy miért? Ez is kiderül kedd este a Tények Pluszból, amelyben az interjú második része lesz látható. 

A Mindmegette karácsonyi ajánlata
Mézeskalács alapreceptet keresel? Próbáld ki a kedvencünket!

Ripost előfizetés banner

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?