LELKIZŐ

Amerikában ragadt a magyar modell és a családja

A koronavírus-járvány miatt nem tudnak hazajönni Magyarországra Krisztáék. Eddig minden nyarukat itthon töltötték.
  • Szerző: Ripost

Bár hazánkban már enyhítettek koronavírus-járvány miatt elrendelt korlátozásokon, Amerikában nem ilyen jó a helyzet. Polgár Krisztáék már három és fél éve élnek a tengerentúlon, azonban azt nem is sejtették, hogy nem tudnak majd hazautazni Magyarországra. A modell és családja eddig minden nyarat itthon töltött, ám úgy néz ki, hogy idén erre nem lesz lehetőségük.

Fotó: Polgár Kriszta / Facebook

„Most elértünk egy pontra, ami igazi szívfájdalmat okoz. Három és fél éve élünk Houston mellett. Imádjuk minden pillanatát, de minden nyarunkat Magyarországon, otthon töltjük. Ez a feltöltődés, a nyaralás, ez az út, amit hónapokig emlegetnek a gyerekek. A fiúk évente egyszer jutnak haza munka és suli miatt, én decemberben is haza szoktam menni egy hétre. Hogy most mi lesz?! Mikor láthatjuk újra a szülőket, nagyszülőket, unokatesókat, nem tudom. Nem mennek a repülők, karantén van, a suli pedig kezdődik augusztus közepén” – fogalmazott Kriszta, aki reméli, hogy minél előbb helyre áll a rend a világban, és újra találkozhatnak a szeretteikkel és a barátaikkal.

First day out of quarantine ❤️ . . . #houston #galveston #texas #thewoodlands #happy #quarantine #quarantinelife #quarantineandchill #finally #enjoythelittlethings #enjoylife #hungarian #family

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?