LELKIZŐ

Álomból rémálom: orvosi felügyelet alá helyezték a luxusfeleséget

A híresség kínai útja meseszerûnek ígérkezett, ám végül csúnya véget ért, ráadásul semmi nem úgy alakult, ahogyan eltervezték.
  • Szerző: ripost

Rémálommá vált Polgár Tünde háromhetes kínai nyaralása. A Feleségek luxuskivitelben szereplője a családjával utazta be a távol-keleti országot, ám koránt sem alakult minden zökkenőmentesen.

A család szeretett volna minél több látnivalót megmutatni a rajongóiknak, ám ezzel óriási hibát követtek el, nagy bajba kerültek.

"A tibeti utcákon szinte háromméterenként álltak a rendőrök. Többször odajöttek hozzánk, kiabáltak velünk, követelték, hogy töröljük a felvételeket. Mint kiderült, az volt a bajuk, hogy látszódnak a felvételeken. Nagyon ijesztő volt az egész helyzet, ám utána már vigyáztunk, hogy nehogy feléjük fordítsuk a kamerát" - mondta el a Blikknek a luxusfeleség, akinek a megpróbáltatásai itt még koránt sem értek véget.

A család szállása ugyanis 3600 méter magasan volt, ezért oxigénhiányos állapotba kerültek. 

"Oxigénhiányos állapotba kerültem. Zihálva ébredtem, kapkodtam a levegő után. (...) Kaptunk gyógyszert, a szálloda orvosa is állandóan megvizsgált, vigyázott ránk. Még éjszaka is rajtam volt az oxigénmaszk" - árulta el Tünde.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?