LELKIZŐ

Alkalmi munkából él az Irigy Hónaljmirigy egykori alapítója

Ambrus Zoltán lecsúszott zenészként, magányosan próbálja újra felépíteni széthullott életét. Az Irigy Hónaljmirigy egykori oszlopos tagja tíz évvel ezelőtti balesetét okolja azért, hogy kicsúszott a lába alól a talaj...
  • Szerző: Doris

Dobozokat pakol egy csomagszállító cégnél, miközben egy szebb jövőben reménykedik az Irigy Hónaljmirigy egykori sztárja, Ambrus Zoltán, aki ma már legfeljebb álmaiban állhat színpadra.

A sztárság, a zajos sikerek és a vad bulik helyett ma alkalmi munkavállalóként tengődik és magányosan hajtja álomra a fejét. Maga sem tudja van-e még számára kiút a válságból...

Zoltán kálváriája tíz évvel ezelőtt egy autóbalesettel kezdődött. Egy hideg téli napon autójával megcsúszott a jeges úton, és az árokba borult.

Úgy érzem, mintha a baleset óta történt volna velem valami. Nem tudom pontosan micsoda, de attól a naptól minden szétesett, folyamatosan csúszik lefelé az életem.

- ismerte el a Storynak a zenész, akinek a súlyos baleset után újra meg kellett tanulnia beszélni és sokáig lábra sem tudott állni. Hiába sikerült azonban felépülnie a koponyasérüléséből, valami örökre megváltozott.

Kártyavárként omlott össze az élete

A balesete után mintha összeesküdtek volna az égiek Zoltán ellen, aki folyamatosan úton volt a zenekarral, a koncertek után pedig vad bulikon engedte ki a gőzt. Felesége és két gyermeke gyakrabban látta őt az újságok címlapján, mint otthon. Az egykor még pörgős életű énekes csak a pénzt vitte haza. Ekkor terjedt el róla a pletyka, miszerint súlyos alkoholproblémákkal küzd, és az elvonót sem úszta meg. Bár ő végig cáfolta ezeket a híreszteléseket, felesége számára talán ez volt az utolsó csepp a pohárban. Hiába próbálta Zoltán kétségbeesetten menteni a házasságát, válás lett a vége.

Komoly anyagi nehézségekkel küzd

Zoltán, akit egykor rajongók ezrei és szerető család vett körül, ma alkalmi munkákkal próbálja újra egyenesbe hozni az életét és egyelőre csak vegetál. Pedig néhány éve felcsillant számára a remény, amikor csatlakozott az "Alcohol" nevű rockzenekarhoz, ám az együttes legutóbbi koncertjén már meg sem jelent. Zoltán szerint a szórakoztatóipar halott, neki pedig harcolnia kell a megélhetésért. Közben arról álmodozik, hogy egyszer újra az lehet, aki régen volt, és csak egy dologban biztos: soha többé nem házasodik.

Nem ő azonban az egyetlen énekes, akinek a nulláról kell újrakezdenie. Az X-Faktor egykori sztárja, Király L. Norbi is kétségbeesetten próbálja helyrehozni széthullott életét.

 

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?