LELKIZŐ

Alig tud lábra állni a nagybeteg magyar zenész

A legendás zenész úgy érzi, túl van a rákkal vívott harc nehezén. Ugyanakkor rosszul viseli, hogy csak nagyon nehezen képes talpon maradni.
  • Szerző: Buster

Orbán Józsi szeptemberben került kórházba, ahol az agyában és a tüdejében is daganatot találtak. A kemény küzdelemnek és a kemoterápiás kezeléseknek köszönhetően Józsi egy hónappal ezelőtt boldogan osztotta meg az örömhírt: eltűnt az agy- és a tüdődaganata is. Ennek ellenére az énekes egészségi állapota még mindig nem a régi: a sok fekvést megsínylették az izmai, ezért alig tud lábra állni.

"Járok rendszeresen kontrollvizsgálatokra, és az eredményeim kielégítőek. Azért még mindig több mint húszféle gyógyszert szedek, és kicsit gyenge is vagyok, de a legnagyobb gondok most a lábaimmal vannak, hisz a rendszeres gyógytorna ellenére sem akarnak javulni, hiába erőltetem. Az orvosok azt mondták, nagyon gyenge az izomrendszerem, és azt ők se tudják megmondani, mikor lesznek a lábaim újra a régiek"

– számolt be jelenlegi állapotáról a Lokálnak a 100 Folk Celsius frontembere, aki nagyon vágyik már arra, hogy újra tejes életet élhessen.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?