LELKIZŐ

Akár maradandó agykárosodást is szenvedhet a TV2 sztárjának édesanyja

Az énekes úgy érzi, túl vannak a legnehezebb időszakon, ezért most már bizakodóbb, mint néhány hete.
címkék:
  • Szerző: Ripost

Jó hírünk van! Egyre jobban érzi magát Kefir édesanyja, így az énekes egy kicsit fellélegezhetett! Az asszony két hónappal ezelőtt, a siófoki könyvtár tizenöt méter magas márványlépcsőjén csúszott meg, az esés következtében koponyarepedést szenvedett, az agyának pedig mindkét oldala bevérzett.

A helyzethez képest gyorsan javul az állapota, de nincs teljesen jól.

Most sokkal bizakodóbb vagyok, mint néhány héttel ezelőtt. Akkor nagyon el voltam keseredve, mert nem láttam a kiutat” – árulta el a %%-nak Kefir.

Az énekes elmondta, azt még most sem tudják biztosan, hogy az édesanyja maradandó károsodást szenvedett-e, de az egész család azért drukkol, hogy jobban legyen. Ráadásul rettenetesen nehéz volt megélnie azt, hogy az, akit a világon a legjobban szeret, egy ideig fel sem ismerte őt.

„Most az agyának ép részei próbálják átvenni a károsodott részek szerepét.

Az első két hétben, amikor intenzív osztályon volt, az édesanyám nem ismerte meg a családot sem.

Ez borzasztóan nehéz volt, főleg, mivel egybeesett a Sztárban sztár első adásával. A színpadon, a fellépéseken mosolyognom kellett, miközben rettenetesen éreztem magamat.”

A rettegéssel teli időszaknak viszont úgy tűnik, vége van. Kefir édesanyja már otthon lábadozik, a rajongók pedig ismét boldognak és kiegyensúlyozottnak láthatják a kedvencüket.

címkék:
Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?